Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de kerstman dit jaar onze markt zal bezoeken en wel op woensdag 13 december, woensdag 20 december, Vrijdag 15 december en zondag 17 december. Voor het maken van foto’s met de kerstman beschikken wij over een echte arrenslee. Deze arrenslee is volgeladen met allerlei pakjes/kadootjes ter decoratie. Men kan samen met de kerstman plaatsnemen op de arrenslee en zo kan de echte kerstsfeer gecreëerd worden. De foto’s die gemaakt worden zijn hierdoor nog mooier en kunnen door de aanwezige wifi gelijk verstuurd worden aan familie en vrienden of geplaats worden op uw social media.

Ook de kerstelfjes ontbreken niet. Zij zullen op diverse woensdagen (22/11 – 29/11 – 06/12) en zondagen (19/11 – 26/11 – 03/12 – 10/12) aanwezig zijn om de kleinste bezoekers te entertainen met mooie glitter-kersttattoos, ballonfiguren, overheerlijke suikerspinnen en kerstlolly’s.

Deze kerstmarkteditie zal er ook live-muziek aanwezig zijn en de eerste band die we kunnen bevestigen zijn de Rocket Fuel Lighters. Deze Limburgse heren staan garant voor stevige rock maar zullen dit speciaal voor ons in een kerstjasje gieten. Wilt u dit niet missen kom ze dan beluisteren op 16 december tussen 12 en 17 uur in het horecagedeelte van onze grot.

Inmiddels kunnen wij u nog een aantal speciale gasten aankondigen.
Op 2, 9 en 16 december zullen  ijsprinsesjes u het wachten in de rij veraangenamen met het uitdelen van snoepgoed, het creëren van leuke fotomomenten en het verstrekken van informatie.
Tevens zal op 2 december Gabe Kruse uw versnapering in onze horecagelegenheid muzikaal omlijsten met songs voor jong en oud. Zijn sprankelende persoonlijkheid en stem zullen uw bezoek onvergetelijk maken.
9 december heten wij Linde Grooters van harte welkom. Deze getalenteerde jonge dame zal u met haar stem betoveren terwijl u geniet van uw versnapering.
Uit betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat zij die dag niet alleen komt maar nog een aantal talenten meeneemt naar onze grot. Wij laten ons graag verassen. U toch zeker ook?

kerstman bezoekt fluweelengrot