Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de kerstman dit jaar onze markt zal bezoeken en wel op woensdag 13 december, woensdag 20 december, Vrijdag 15 december en zondag 17 december. Voor het maken van foto’s met de kerstman beschikken wij over een echte arrenslee. Deze arrenslee is volgeladen met allerlei pakjes/kadootjes ter decoratie. Men kan samen met de kerstman plaatsnemen op de arrenslee en zo kan de echte kerstsfeer gecreëerd worden. De foto’s die gemaakt worden zijn hierdoor nog mooier en kunnen door de aanwezige wifi gelijk verstuurd worden aan familie en vrienden of geplaats worden op uw social media.

Ook de kerstelfjes ontbreken niet. Zij zullen op diverse woensdagen (22/11 – 29/11 – 06/12) en zondagen (19/11 – 26/11 – 03/12 – 10/12) aanwezig zijn om de kleinste bezoekers te entertainen met mooie glitter-kersttattoos, ballonfiguren, overheerlijke suikerspinnen en kerstlolly’s.

Deze kerstmarkteditie zal er ook live-muziek aanwezig zijn en de eerste band die we kunnen bevestigen zijn de Rocket Fuel Lighters. Deze Limburgse heren staan garant voor stevige rock maar zullen dit speciaal voor ons in een kerstjasje gieten. Wilt u dit niet missen kom ze dan beluisteren op 16 december tussen 12 en 17 uur in het horecagedeelte van onze grot.

Dit is nog niet alles. We hebben nog meer voor u in petto. Nieuwsgierig geworden, check dan regelmatig onze site en volg ons op facebook.

kerstman bezoekt fluweelengrot

Ontvangst Koffie met Vlaai op de Wilhelminatoren met Uitzicht over heel Valkenburg
+ Kabelbaan retour
+ Bezoek Kerstmarkt Fluweelengrot
+ Kop Tomatensoep met brood op de Kerstmarkt
+ Bezoek Zandsculpturen
+ Bezoek Santa’s Village
voor € 24,50 p.p.

CNN: Valkenburg in de top 10 van plekken die je moet bezoeken als je van kerst houdt.

De Fluweelengrot (Velvet Cave), staat hoog op het lijstje van internationale kerstevenementen. Vooral de combinatie van de sfeervolle kerstdecoraties, de prachtige 18e-eeuwse kapel en muurschilderingen die dateren tot aan de Romeinse tijd en het uitgebreide aanbod aan unieke cadeauartikelen mag u niet missen.

De Kerstmarkt Fluweelengrot is ook toegankelijk met een rolstoel, scootmobiel of rollator.
Honden zijn niet toegestaan!

18 november t/m 23 december 2016

Voor de 19e keer wordt de Fluweelengrot, gelegen aan de Daalhemerweg 27 in Valkenburg aan de Geul, omgetoverd tot de unieke, sfeervolle, internationaal bekende ‘Kerstmarkt Fluweelengrot’.